Over Veronica van Peet

Foto Reina Smallenbroek
Foto Reina Smallenbroek

In het jaar 2010 bedacht ik me dat het tijd werd om te gaan fotograferen. Mijn hele leven was ik al geïnteresseerd in fotografie maar had me nog nooit de tijd gegund in deze materie te verdiepen.

De techniek is een kwestie van bestuderen, de camera moet je leren kennen, maar wat mij het meeste geholpen heeft is het bekijken van foto’s van anderen. Elke dag, tientallen foto’s. Het liefst met uitleg, of zoals het in de fotografiewereld heet de exif-gegevens.
Inmiddels is de fotografie mijn passie geworden. Nog steeds geïnteresseerd in nieuwe technieken en ik bekijk dagelijks foto’s van andere fotografen.

De woorden die bij mijn foto’s passen zijn gevoel, licht en kleur. Een foto is voor mij geslaagd als deze drie elementen samen komen in mijn foto. Mijn ultieme gevoel bij een foto is het moment vlak voor de foto gemaakt wordt.

De foto’s op deze site zijn gemaakt in de prachtige provincie Groningen. Met veel plezier rijd ik door deze provincie om de meeste fijne plekken te fotograferen. En fijne plekken zijn in deze provincie meer dan genoeg.

De afgelopen twee jaar heb ik met succes geëxposeerd in verschillende gezondheidscentra, bibliotheek Delfzijl, Van Mesdagkliniek, Hotel Restaurant De oude Smidse in Westernieland. Het doet me goed dat er belangstelling is voor mijn werk. Het is heerlijk je passie te kunnen delen!

Nu dan eindelijk een website. Kijk hier rustig rond en geniet van de prachtige natuur in de provincie Groningen. Mocht je geinteresseerd zijn in een afdruk van een foto, neem gerust contact met me op via het contactformulier op deze site.

Veel plezier!

LogoColorNoText Veronica van Peet

Volgen op facebook kan ook:  Klik hier